Söndag


Idag har jag vart iväg med mammsen och kollat lite affärer, köpte lite småsaker till köker och vardagsrummet.
 Åt en god middag med andra familjen och sen åkte jag och babe och träffa n och f, drog till kista och var där en timme, sukta efter ett par jeans som ska inskaffas dirr när studiebidraget kommer, fyller ju år snart också då blire shopping med mammsen.
Kom hem för en stund sen och ska ladda ner någon film innan jag somnar.
Hörs imorn, hej


26 mars


Första glassen med olivia ♥

Idag tog vi en sväng till ängsjö och gick ut med texas, sen åkte vi hem och satte på en film. Åt god middag och sen körde vi mamma till en fest. Lite senare hämta vi upp jonas och jessica som skulle till någon hippie fest, haha hur skön utklädnad som hellst.
Nu väntar jag på att älskling och bror ska komma hem, orkade inte hänga med när dom skulle hämta bilen.
Imorn blire att spendera lite tid med mammsen. Nu ska  jag ladda ner någon bra film till ikväll. 
Hej

16 mars


bild på mig ocg min fina Olivia.

Haft en skit skön dag idag, sovmorgon till 13.20 åt tibble med sanne och Olivia och sen var det någon pjäs om droger och skit innan vi slutade. Vart lite med min fina under dagen och sen åkte jag på träning, tränade inte pga jag fortfarande är sjuk.
Imorn ska jag och älskling iväg på en grej, sen blir det att städa hemma. Ska hem till en tjej också som jag ska hjälpa med att sitta barnvakt, alltid najs med lite extra pengar.
Nu ska jag sätta på desperate innan jag somnar. God natt

Onsdag

Sitter i datasalen med felicia och väntar på att tiden ska gå fortare, slutar om en timme. Då ska jag hem till mig där min älskling är och väntar.
Igår var jag i kista med älskling och n och f. Fick med mig två par skor från belle shose och en jätte söt vit topp från newyorker.
Idag blir det träning och sen ska jag sova med finaste.

sportlov del 2






sportlov del 1






RSS 2.0