101031

Ont i magen, halsont och nyser konstant, orkar inte !! Kollat älskling match tidigare, gick inget vidare förlorade med 10-2, fick stjuss hem satta och prata med mamma lite innan jag gick upp och fastna här. Imorn ska jag upp tidigt för att åka till ***,  sen ska olivia hjälpa mig att färga håret.
Nu tänkte jag lägga mig i sängen och dööööö och hoppas på att det blir bättre imorn. hej

MIN KÄRLEK


101029

Värsta dagen i på veckan är avklarad och nu är det höstlov, så jäävla skönt. Sluta halv tre, har vart ute oh hjälpt mamma lite på tomten, käna 100 kr på de. Nu ska jag hoppa in i duschen, sen blir det middag med la familia och senare kanske bio med älskling.

fotostudio


101025



-Fick stå för efterrätten idag- kladdkaka, varma hallon + grädde, mumms.

Legat och myst med älskling hela dagen efter skolan. Kollat ph och nu ska jag gå ut och ta en prommis med texas, sen ska jag förhoppningsvis sätta mig och försöka plugga lite. Skola 10-16 imorn, skönt.

16.34


Målande på lite glitter över manikyren, vad tycks ?
(bilden ger ingen rättvisa, ni8 får tänka er hur det ser ut)

101024

Vaknade hos älskling runt halv elva. Gick upp och fick mys pys frukost av hans föräldrar, blev hämtad av mamma runt halv ett. Nu blir det strax hundkurs och sen ska jag ner till björkeby och titta på min älsklings match. Later

23.43

Kom precis hem till älsklingen, vart ute och åkt lite ride med vännerna ikväll. Nu blire popcorn och myspys med babe, kan inte bli bättre. HEJ

101021

Fick skjuss till skolan av ralles mamma så blev lite tidig. Stod och mös lite med älskling i skolan medans jag vänta på lektion. Sluta elva, då drog jag till gården och prata lite om morgondagen.. ska jobba på rock björken. Nu ska jag ner och laga pannkakor med mammsen sen blir det mys med älskling. Hej

NEW



when you smile, the whole world stops and stares for awhile


fotofix


                                                                                                                                          

101018

Igår: Blev en liten roadtrip till dalarna med älskling, olivia och nosse, hade riktigt kul själv klart blev det stopp på donken och på godispalatset. Kommer upp bilder lite senare.

Efter skolan åkte jag hem och skrev klart en bokanalys. Sen hämta älskling mig, blev en tripp till w och sen till gården.
Nu: Vänta på Ph om 1 timme

17.30

Fick sluta tidigare en vanligt idag, åkte till jakan med olivia och gjorde syntest, gick awesome så nu äre bara kursen kvar. Ligger just nu i sängen och lyssnar på musik med olivia. Ska hoppa in i duschen strax medans hon kommar kungarna av tylösand.
Ikväll blir det utgång med nosse och ralle.

101015


4 månader med världens finaste idag. Älskar dig

101013

Idag: Matte, engelska & Mediekunskap. Fick reda på matteprov idag, fick G så nu får jag se till att fixa mitt omprov nästa måndag.
Varit på gymmet och tränat någon timme och sen kollat ph och myst hemma hos älskling, fick stjuss hem för en stund sen. Nu: Plugga och sen kungarna av tylösand

18.15


Testade mig på lite lockar, vad tycks ?

101012

Nu är de två värsta dagarna på veckan avklarade . Fotolektion i 2,30 timme, engelska och svenska, slutade fyra. Skulle skrivit en bokresension när jag kom hem men ist fastna jag framför the hills. Ska hem till älskling snart och kolla ph sen får vi se vad vi hittar på. Hej

Fotolektion




Kärlek & Tristess

21.18



Fick stjuss hem av min fina älskling för någon timme sedan. Kollat ph och pluggat lite sedan dess. Just nu sitter jag och suktar efter en massa kläder och jackor på datan.. om jag bara hade pengar.. Nej nu måste jag ta en promenad med Texas sen blire troligtvis sängen.

101011

Var ett tag sedan man fick något gjort här i bloggen. Känns lite råkigt nu faktist så har fått för mig att börja blogga igen.

RSS 2.0