100331


(Linnea och jag)

Kom precis hem, blev donken till middag, tjockis. Idag sluta jag två, gjorde ingenting alls efter. Satt på gården med Alexandra och spelade kort ett tag innan jag drog hem.

Fan vad skönt med lov imorn, bara en dag kvar. Lovet kommer bli awesome ! Och på lördag kommer min lilla flicka olivia hem också, äntligen !
NU Andra avenyn och sen blir det nog sängen. Hej

100330


Sluta två idag skit skönt. Då drog jag till vinsta och tog ut pengar till mamma, sen gick jag till min gammla skola och träffa lite vänner.
Sen ville robin och alex att jag skulle ta bilder på dom från tippen,haha dom blev faktist bra, kanske ska satsa på fotograf?

Hade utvecklingsamtal idag också, gick skit bra, duktig som jag är !


100329


(haha, camilla, jag och micke på hemkunskapen)

Skön dag, hade hemkunskap och idrott, hade språk där emellen fast har slutat gå. Sluta halv tre idag, då satt jag på gården ett tag och sen tog jag bussen hem. Sen dess har jag pluggat hk och snart kommer mattias.

Ikväll blire fys, duktig som jag är eftersom att fysen faktist är frivillig. Sen när jag kommer hem blire mys med la familia. Se u later


100328

Har inget alls att skriva just nu, står helt stilla i huvudet. Känner mig inte så bra heller, ont i huvudet och helt död i kroppen så ska lägga mig under täcket och sussa nu. Skriver imorn. HEJ


NYTT






100327

Kom precis hem från sollentuna centum. Har vart där med mamma. Det var mysigt, vi gick runt lite och jag fick med mig de här jeansen fast en längre modell och en tröja+ ett linne hem,hitta ingen bild på tröjan så lägger upp en bild senare. Innan vi åkte hem blev det en fika på waynes coffe, mys.

Ikväll blir det mys med la familia, med god middag och massa gott. Skulle träffat älsklingen men måste va hemma och bli frisk. Saknar babe så sjukt mycket, får se till att träffa han imorn.
Nu ska jag hjälpa till med maten. Talk to you latero

100326



- Sluta halv ett idag, skit skönt. Satt på gården ett tag efter skolan och sen drog jag och några till willys och handla lite till ikväll.
Ikväll ska jag till olivia, vi ska nog bara ta det lungt. Hon åker ju till kittelfjäll imorn i en hel vecka, buu ! Får se om jag sover där eller om jag går hem senare. Kommer jag hem så skriver jag nog senare men sover jag så hörs vi imorn . Ciao

100325

Fick feber idag när jag kom till skolan, kul. Stoppa i mig två alvedon och va kvar tills jag slutade. Sen när jag kom hem somna jag dirr. Nu känns det bättre, men seg som fan.
Funderar på att kanske dra ut en liten stund eller så tänker lägga mig och titta på en film.. Har absolut ingenting att skriva om just nu så det blir nog inga fler inlägg idag. Kommer igen imorn när jag är på bättre humör. Ciao

Always Love


100324



Inte lite skönt med bara två lektioner, eller hade prov första lektionen men det gick fort. Efter skolan drog jag, linnea, carro, malin, lauen och tvillingarna till kullen och rökte vattenpipa, skit mysigt. Sen drog jag tillbaka skolan och träffa Robin, hängde med han till lilla rött och sen drog jag hem.

Snart kommer älsklingen hit, har inte träffats på hela veckan. Vi tar det nog bara lungt och lägger oss tidigt, medans jag går upp sju imorn så ligger han kvar för han börjar inte först tio, tur man får ha. Nu ska jag försöka plugga lite innan han kommer. Talk to you later

.

-God damn you're beutiful to me


16 MÅNADER



-16 månader med finaste älsklingen idag, älskar dig ♥


100322

Dagen har jag spendrat i sängen i stort sätt, feber, ont i halsen och huvudvärk, har verkligen ingen ork alls. Vill att älsklingen ska komma med en liten goddie bag till stackars mig och göra mig på bättre humör, snyft.

Gick till skolan i morse och va med på hemkunskapen, sen tog det stopp och jag var tvungen att gå hem. Sen har jag legat i sängen och kollat oth ex antal timmar.


lovely


22.00



Blev ingen bild på naglarna, fick inte till någon bra. Men är iaf super nöjd, det ser ut som fransk manikyr med en guldkant, as läckert !

Ikväll kom älsklingen hit och gjorde mig lite sällskap, vi tittade på wipeout och ballar av stål och sen var han tvungen att gå, buhu.. Jag ska försöka plugga lite engelska inför nationella uppsatsen på onsdag, sen ska jag lägga mig i sängen och sova...utan älsklingen :(

100321

Snart ska jag och therese åka till viksjö och få naglarna fixade, vi får se helt gratis för det är hennes kompis som gör det, det gillar vi. Lägger upp bild sen hur naglarna blev. Talk to you later


15.00

Kom precis hem ifrån Vällingby. Jag köpte ett nagel kitt, och en ansiktsmask. Olivia köpte ett par skit snygga g-star jens och ett skit sött halsband.

 Haha, jag och olivia är utsedda till dagens bästa läsare på den här bloggen, läs den !
Nu ska vi fixa olivias blogg, har äntligen fått henne att börja blogga igen ! Besök hennes blog här. Ciao

LÖRDAG





Nu bär det av till vällingby och sen till stan med bästa olivia . Hej !



Saknar min pojke, vill ha dig här nu !

100317



Grattis bror till körkortet !

Idag var det skol dm och självklart tog vi hem det mot en skola i åkersberga med 4-3 awesome !

Idag blire familjemiddag med pizza för att fira brors körkort och vinsten med innebandy. Imorn är det frilufsdag och jag ska bowla, ska va i jakan kvart i åtta imorn bitti, sweet ! Så det blir att lägga sig tidigt idag.
Talk to you latero

100316

Jag kom precis hem ifrån träningen. Ska äta mat strax och sen ska jag titta på despret.

Idag var det skola som vanligt och sen gick jag hem och somna dirr, skit trött efter skolan. Hade nationella idag också, hoppas det gick bra, kändes så iaf. Imorn är det skol dm ska bli skit kul, synd att anna inte kan vara med bara :( 
  


100314



Håller på med hemkunskap läxan men går inte alls bra, fan så jävla trött på skolan just nu, räknar dagar till påsklovet.
Idag har jag spelat match mot Älvsjö AIK, vi vann med 2-1 om jag inte minns fel :P Något mer en match har jag inte gjort idag, bara vart hemma och tagit det lungt.

 Nu ska jag döda tid fram tills att Wipeout börjar. Latero


22.00

Älsklingen,ben&jerry's och film. Awesome ♥


100313



Jag sitter och tittar på lite kläder på olika hemsidor. Har hittat en skit snygg skinn jacka som jag bara måste ha !! Sen har jag spanat in ett par skor som jag ska köpa också. Ska bara få ihop lite cash först ;) Idag är det exakt en månad kvar tills min födelsedag.(jaa jag är tönt som räknar dagar)

Idag ska jag spela match mot Töjnan i sollentuna. Senare ikväll kommer älsklingen hit, då blire mys med snacks och film !


22.00



Kom precis hem till älsklingen, vi har vart på ica och köpt godis. Efter de åkte vi till järfälla isahall och tittade på a-lags match, träffade lite folk som där som man inte träffar så ofta så det var lite trevligt. Nu ska vi titta på luftskottet som sprängdes och mysa :) HEJ

100312

Dålig uppdatering- Kom precis ut ur duchen och håller på och fixar mig. Ska snart åka till älsklingen och mysa. Skriver när jag kmmer dit. Promise


100310




Klicka på bilden för spotify spellista

100309



-Idag var det skola som vanligt, sen gick jag hem och plugga no, duktig som jag är. Fick reda på mitt matte prov idag också, fick ig, nya tag.. omprov nästa ondag. Nu ska jag lägga mig och sova, så jävla trött.

Saknar min pojke så sjukt mycket !

100308

-Skola idag, sluta halv fem skönt. Nu väntar jag på att mamma ska komma hem, vi ska åka till jakan och byta  en tröja för andra gången, tror jag tar tbx pengarna den här gången, men gillar tröjan skit mycket så vet inte hur jag ska göra... Senare ikväll blir det skriva klart so uppsattsen och plugga no, omprov på torsdag.


21.47

Har spenderat eftermiddan med plugg, har skrivit en uppsats om deckare, pluggat massa no och försökt skriva lite so men det gick mindre bra, har verkligen kört fast ang andra världskriget S-U-C-K. Men annars känner jag mig ganska duktig. Nu ska jag ska jag bädda ner mig i sängen och titta på en film, god natt!

this boy


100307



- Idag har jag myst med älsklingen hela dagen, vi gick till handlarn och köpte med oss lunch hem och efter de har vi bara legat och myst i soffan. Imorgon är det skola, fan vad lovet gått fort, ska lägga mig tidigt idag så man kommer upp imorn. Ska fixa lite stuff nu, skriver sen. HEJ


00.30



- Kom precis hem, har vart ute med mell och olivia, vi spenderade kvällen på willys fram tills de stängde, no life! Sen tog vi bussen hem till mell, där satt vi och snacka lite allmänt bara. Sen följde jag och mell olivia till bussen och sedan drog jag hem. Sitter och väntar på älsklingen som är på väg hem från falun, han har spelat sm-slutspel, självklart vann dom och är nu svenska mästare, grattis grattis. Nu ska jag hoppa in i duchen innan han kommer. Se u  

100306

Idag: ska jag åka till jakan och byta en tröja som jag köpte igår för det var hål i den. Sen ska jag träffa olivia, får se vad vi hittar på, blir säkert något kul !

Look After You


100305

Dålig uppdatering jag vet men har haft lite annat för mig. Iaf idag var jag i stan med alice, fick med mig en jätte skön stickad tröja och ett par jeans leggins hem, sweet. Ikväll var det fest men orkade verkligen inte gå så jag stanna hemma och mös framför tvn. Imorn kommer olivia hem också, vi ska träffas och hon ska få en liten försenad present av mig hihi :) Talk to you latero


-Saknar min älskling så otroligt mycket, kom hem nu !

19.00



Nu drar jag till min pojkvän och myser. Seya

00.17



I'm going down on my, on my knees for you.

RSS 2.0