KLICK



Klick för att lyssna på min chill rock lista

Min kärlek


110120

Veckan har rullat på bra fick tillbaka prov som gick galant, ledig två dagar denna vecka, hur skönt ?
Under min lediga dag så har jag kollat solsidan och kollat solsidan dvs legat och kollat solsidan. Runt fem hämta älskling upp mig, legat och myst där ett tag, spelat gta och ätit god mat med lövbiff och pommes, helt perfekt.
Nu ska jag röra mig mot duschen och sen hoppa i sängs. Godnatt !

11 Januari



Flängt runt i stan idag, vart på mordena museet och kollat någon utställning av ungdommar. Fick välja varsit ''konstverk'' som vi sedan ska analysera.
Efter skolan har jag pluggat ända fram tills nu, prov imorgon och förhoppningsvis klarar jag det, känns som att jag kan det mesta nu.
NU: snart kommer älskling i nya audin, hihi later

PASSIONS FRUKT


Kollar oth och äter passions frukt, svin gott.

Har istortsett vart inne hela dagen, gått en runda med texas, kollat oth och städat. Babe gick runt fyra, då jag inte gjort något spec sen dess. Ska troligtvis träffa en god vän om ett tag, får se vad vi får för oss att hitta på. Imorn är det fredan, hoppas på något kul !
Nu ska jag göra mig iordning, hej

NEW SHIT



Spenderade dagen med alex idag, tog en sväng till jakan och sen åkte vi till kista, fick med mig en päls väst hem, hittade på rean, riktigt nöjd. Kom hem för någon timme sen, håller på att kolla oth säsong 7, sen får jag börja om på säsong 1 igen.
Snart kommer min babe hit, då blir det troligtvis utgång och sen sover vi här. Later

Vi kan gå genom eld


110103

Blev en tripp till kista med nosse och älskling, vi gick runt i nån timme, åkte till donken i bakarby och sen en sväng förbi ikea, som vanligt.
Blev sängliggandes till tre idag, ska hoppa in i duschen snart och vänta på att min älskling slutar jobba, drar förmodligen ut idag med, har vart inne alldeles för länge idag.

110102



Fick bli en hemma kväll igår, blev en tripp till hemköp i kungsängen för att köpa b&j och choklad som vi skulle doppa jordgubbar i. Körde några kompisar till väsby och sen åkte vi hem för att kolla film och mysa. Ligger just nu och kollar oth vilket jag nog fortsätter med så länge ralle spelar, ikväll blir det kanske kista, får se. Bye

Nyår 2010/2011


Inte bästa kvaliten med mobilkamera

RSS 2.0