fredag

Ska bli hur skönt som hellst med lov nu, sissta dagen innan och har hål nu fram till tio över ett, får se vad jag ska göra fram till dess. Jag flisan och micke hade precis debatt om kärnkraft mot några andra i klassen, haha vi satte dit dom så fint, tror det gick strålande.

Ikväll blir det middag med finaste och senare ska vi hem till olivia och chilla lite mned några komisar.
Uppdatarar kanske senare, hej

110219

Gårdagen spendaread jag och älskling hos jonas och jessica, kolla på grown up och åt en massa godis och hade det jätte mysigt, kom hem runt tolv och då gick vi och la oss direkt. Vaknade runt halv tio idag för att ralle skulle till jobbet, fick stjuss hem så jag har bara legat och slappat hela dan.
Vi kom hem för en stund sedan, vi har vart hos honom och ätit en god middag med hans familj och ni ska vi ligga och mysa och kolla film. Hej

tihihih nedräkningen har börjat

http://www.time55.com/sv/nedrakning/?y=2011&m=aug&d=2&h=6&mi=15&t=Nedr-4e55kningen-t55till-t55mallorca-t55med-t55underbara-t55Olivia&yn=Sofie&c=pi&mc=2


18 Februari

Älskling gick tidigt imorse, efter de snosa jag någon timme innan jag gick upp. Tagit det lungt och fixat mig i lugn och ro. Tänkte gå till bussen snart där jag ska möta upp Olivia. Idag är det fredag, hur skönt? Har ingen aning om vad som händer ikväll, ralle är jag förmodligen med iaf. Nu ska jag göra mig iordning, uppdaterar senare.

20 bast


Blev myspys med familjen plus några andra. Ätit god mat, tårta, paket öppning och haft det trevligt.
Vid niotiden gick jag och älskling hem till han och hämtade hans bil så jag får stjuss till stationen imorn. Nu ska vi sätta på någon bra film innan vi somnar. God natt

HJÄRTAN DAGEN


Hoppas på en super mysig dag med min underbara. Love

13.17



Blev vofflor med bästa olivia, hut gått som hällst. Nu är vi mätta och belåtna och ska sätta på en film, förmodligen kommer jacko hit en stund. Sen kommer älskling och hämtar upp mig när han slutar, då åker vi troligtvis till jakan och köper present till min bror. Sen blir det mys med älskling. Peace

Hitta några fel bilder från helgen




Chill pill



Kommer inte till skolan idag eftrsom sl strular som vanligt. Istället blir det mys pys med Olivia som kom hit för en stund sen. Sätter kanske på en film eller något och senare kommer jacko hit och då blir det vofflor !

110210


Slutade tio i elva, blev att åka hem och städa, tog en promenad med texas och sen gick jag hem och sov någon timme, hur skönt ?
Kom precis hem från w, köpt cola och lite godis, blir en myspys kväll för mig och älskling ikväll. Håller på att laddar ner in film som vi tänkte kolla på, men först ska vi åka och träffa nosse en stund. Later

110209

Dagen har rullat på bra, två lektioner + halv mediekunskap. Efter skolan gick jag upp till centrum och hälsade på Pamela, tog en fika innan jag rullade hemmåt.
Nu sitter jag och kollar runt lite på fb osv. Ikväll ska jag troligtvis till kista med älskling och kanske någon mer får se vad som blir av.
Later

My weekend in pic's





Bokat √


Resa till mallorca med olivia är bokad nu, kommer bli awesome !


uppdate

Inte haft så stor att blogga denna vecka men det kliade lite i fingrarna nu när jag läser andra bloggar så tänkte skriva ett inlägg.

Kom hem för en stund sen, vart med pojkvän och några fler. Åkte lite bil och satt och snackade ett tag innan älskling körde hem mig för en stund sen. Idag efter skolan så hämtade älskling upp mig, tog med oss texas och tax till fårhagen och sen åkte vi och köpte hårfärg till mig, tänkte jämna ut håret lite så allt är 1 förg flör en gång skull. Btw, åkte hem till mig och åt sen innan vi drog ut.
Nu ska jag ladda ner någon bra film och sen lägga mig och mysa med mig själv innan jag somnar. Bye !

RSS 2.0