100630

Jag sitter här i lobbyn eller vad det heter medans dom andra sitter i baren. Är helt slut efter dagens åktur, vi åkte jeep uppe i bärgen.. va skit kul, dock lite läsktigt eftersom det är stup rätt ner från vägkanten.

Annrs är det skit najs här, ligger och solar och badar hela dagarna. Har hittat en skit snygg västa här som jag funderar på att köpa, men är rädd för att den ska va för dyr och jag är usel på att pruta, men får väl se vad som händer :)
Nu ska jag gå ut och va social med de andra. Hej

100626


Hotellet i turkiet

Blev inte mycket sömn inatt, försökte komma in i en bok så jag kan läsa den på planet, tittade på två filmer och på den somna jag nästan dirr. Men det är ganska bra för då kan jag sova på planet.

Nu blir det gemensam frukost och sen börjar vi rulla mot arlanda, ska väl käka och lite sånt innan så vi åker skapligt.
Hörs om två veckor hej.
Kommer sakna min babe

02.00

Dessa snygga jeans fick jag med mig hem för bara 400 pix idag, dock lite ljusare.Va där med Robin och Therese, hon hitta en massa fint men jag fick bara med mig jeansen hem. Hitta en skit fin blus för bara 99kr men fanns inte min storlek, otippat. Men ska köpa en massa i Turkiet, bara några få timmar kvar nu..

Nej nu ska jag fortsätta döda tid, sätter väl på en film eller något. God natt


100626



Haft en riktigt mysig kväll med Marcus, Simon och Pauo. Vattenpipa, musik, god mat och god stämmning. Kunde inte bli mysigare. Vid typ halv ett blev det en tripp till statoil 24 och sen till simon. Hämtade min cykel och sen följde dom mig hem.
Har precis packat klart allting, lite små stuff som är kvar men det tar jag imorn. Nu ska jag ner och plocka undan lite. Later

01.03

Kom precis hem från en jätte mysig kväll med marcus och simon. Satt och tog det lungt, kolla film , rökte vattenpipa och pratade allmänt.

Imorn blir det myspys med vännerna innan jag åker till Turkiet.

Nu packa klart och sen film


Nothin' On You


100624



Har äntligen slutat jobbet, har gått jätte bra hela veckan.
Har inte uppdaterat något för jag har varit lite uppdagen med att va med vänner, jobba och lite annat stuff.

Idag har jag tillbringat dagen på lövsta med olivia, marcus och simon. Ska hem till Marcus snart och chilla med simon. Kanske skriver där annars skriver jag när jag kommer hem. Hej

18.44



Idag har jag suttit på ström hela dagen, det va match skälby vs barkarby, och vilka tror ni vann ? Jo skälby såklart.. för andra gången.
Jag har precis duschat och håller på att göra mig färdig. Ska va med lite kompisar hemma hos ralle, blir nog kvar där över natten också.
Kanske uppdaterar hos honom, annars hörs vi imorn.


David Guetta


100616



Efter jobbet kom alex och mötte upp mig. Vi gick och hämta tess som jag lovat att ta hand om till imorn. Sen träffa vi mell och jocke, skulle hämta min klänning hos j men han stanna hos mell så jag och Alex fick gå dit själva. Blev en snabbis till w också, köpte pk och sandwish.

Ikväll blir det grillning med vännerna. Later

World Spins Madly On


22.51

Kom hem för någon minut sen, har vart på ström med lite vänner.
Idag var det första dan på jobbet, helt okej att börja nio och sluta halv tre, fast fick sluta halv två idag eftersom det va första dan.
 Efter jobbet drog jag till Simon och kolla vm tillsammans med han och Jompa. Sen blev det en snabbis till kista där min bror lämna tillbaka något och sen åkte vi vidare till Enköping och kollade på min lilla cutie, längtar så mycket tills han kommer hem.

Nu blir det oth tillsammans med en kall cola.


100614





Va och hälsade på min fina hundvalp idag, namnet är spikat nu, Texas.
Ca 4 veckor tills han kommer hem nu...

19.30



Har på mig nya linnet och nya koftan, skit bekväma.
Nu rullar jag och möter jompa sen drar vi till Olivia. Hej

100612


Bästa presenten någonsin.

Kom hem från stan för ett tag sen, fick med mig en massa hem, shorts, bikinis, linnen, tröjor och strax ska jag beställa den här klänningen för den fanns inte i min storlek i affären.

Snart ska jag äta middag med familjen sen ska jag hem till olivia med några.
Imorn ska jag på rally med ralle, kommer bli awesome. Latero

Bal 2010




Lite bilder från balen, har massa mer som ni säkert kommer få se i de kommande inläggen.

100612

Haft fullt upp hela veckan, massa utflyckter, bal och slutligen skolavslutning. Så jävla skönt med sommarlov. Ikväll har jag vart lite här och där, satt hemma hos mig med olivia, bror, ljung och ralle. Sen drog jag olivia och ralle till görveln, på cykel.. ja jag är trött och sen vidare till ström och sen drog vi hem till ralle. Ska gå och lägga mig snart, upp tidigt imorn, ska till stan med mamma och shoppa en massa. Hörs imorn

100605



Blev en jätte lyckad kväll igår. Efter grönan så drog jag till björkeby och träffade olivia flisan ralle och några till. Lite senare drog vi till ström och satt där ett tag innan man drog sig hemåt.
Nu sitter jag hemma med Olivia och fixar oss lite. Ska röra oss mot w och köpa lite stuff starx. Sen blir det mys på ström. Latero


23.11



Haft en jätte mysig kväll med Olivia, vi satt på taket och rökte vattenpipa. Efter ett tag kom alex, albin och filip och då drog vi med dom till ström, där ralle, jesper, emil och massa andra va. Satt där och snacka ett tag så jag kom hem för ett tag sen.

Imorn blir det grönan med massa vänner, ska bli jätte kul. Blir troligtvis ingen uppdatering imorn men kanske skriver när jag kommer hem.
Nu Sova

100603

Legat i solen ett tag men blev så jävla varmt så gick in. Ska försöka skriva klart uppsattsen nu så jag får det gjort, ska va inne imorn.
Ikväll ska jag träffa olivia, vi drar väl ut eller något, jag vill åka och bada men vet inte om hon är så taggad på de, får se.
Men nu ska jag börja plugga lite. Latero

I Rather Be With You


23.00

Kom hem för en stund sen, gick hem till Ralle och Pontus. Blev en snabbis till w och sen gick vi till ström där det va en massa. Satt och snacka med olivia och sebbe tills det blev för kallt så jag drog hem. Nu ska jag börja fixa mig lite smått och sen blir det oth, är sjukt trött efter dagens vandring så lär somna dirr. Godnatt

100501




Är helt dööööd och slut, har gått i typ 5 timmar, bara gått och gått..kändes inte kärsilt nödvändigt.
När jag kom hem så har jag suttit och skrivit uppsats i so som ska in imorn, äntligen klar. Som belöning så ska jag ta mig till w för att köpa pk. Sen blir det nog ström. Latero


100531



Kom hem för ca 30 min sen. Har spenderat dagen på grönan med olivia, flisan,linnea, simon,marcus,pontus och ralle. Blev en jätte lyckad dag. Ska dit på fredag igen med lite annat folk, får hoppas det blir lika kul. Lägger upp lite bilder imorn eller någon annan dag.
Nu, SOVA

RSS 2.0