17.44

Kom precis hem från ICA med mamsen, har handlat lite gott till ikväll, kommer hit lite folk. Jag ska dock inte va hemma men hängde med endå för att sysselsätta mig lite. Snart blir det familjemiddag innan jag drar ut med vännerna. Latero

Grattis älskade mamma på födelsedagen ♥

100430



Grattis bästa broor på 16 års dagen !!! ♥


22.13


Har precis kommit ut ur dushen och nu ska jag lägga mig i sängen och kolla the notebook. God natt


100429



Sluta kvart över tre idag. Efter skolan så åkte jag till jakan och mötte upp älsklingen. Sen gick vi runt i centrum och leta present till mamma som fyller år imorn. Apropå imorn, det är valborg !! Får se vad jag ska göra, om jag är i Skälby eller om jag åker till Viksjö och är med min pojkvän.
Resten av dagen har jag ängnat åt att försöka plugga till provet som jag har imorn, det känns som att jag ska lyckas få ett g iallfall.
Nu ska jag inte göra något alls, bara sluta skriva. Hej

Oavsett vad


100428

Förutom skola så har jag spenderat kvällen med att plugga på idrott. Det går framåt dock men väldigt sakta.
Efter några timmars pluggande så skulle jag och mamma gå ut för att leta efter min misse som fortfarande va bortsprungen och då när vi öppna dörren så hade min andra katt hemtat hem henne, min söto. Så nu ligger hon och myser i min säng.

Imorn ska jag försöka ta mig till jakan och kolla efter en present till min mamma som fyller år på fredag, då är det ju valborg också, vad ska alla göra ? Har fan inte planerat någonting (?)


..



Shiit, min bebis är borta , hon har inte vart inne sen igår morse, faan tänk om det hänt något..

21.51

Ganska skön skoldag, hade bara tre lektioner. Efter skolan så drog jag hem och plugga som en galning, och kan fortfarande ingenting, fattar inte hur man kan plugga på en text (?)
Btw, senare på kvällen så skulle jag ner till min träning och kolla, men jag blev sittande på gården istället. 
Nu ska jag hoppa in i duchen och sen sova. HEJ

100427

Försöker vakna till lite musik samtidigt som jag sitter och plattar håret. Hoppas på en kort dag idag, är inte på bästa humöret. Nu ska jag förtsätta fixa mig och sen börja ta mig till skolan. Latero


If We Ever Meet Again


100426

Skit skönt med lite lång helg, hade nämnligen studiedag idag. Imorse när jag vakna så drog jag till jakan och fixade en liten sak. Senare vid typ halv två så drog jag till barkarby vårdcentral för att kolla att allt stod rätt till, men det gjorde det tydligen inte så har fått en ny tid till en astma läkare om två veckor.
Senare ikväll så drog jag till barkarby outlet och åt donken med några vänner. Där fick ni som bryr er veta lite om min dag.

Nu ska jag fixa mina naglar som ser hemska ut för tillfället. Latero


21.21

Linda om 16.16:
Kan du ta kort på dina solglasögon? Vart har du köpt dom? :) puss
IP: 213.67.239.180


Här är en bild på solglasögonen, de kommer från Åhlens och är köpta för ca ett år sedan. Kostade ca 199kr

16.16



Kom från jakan för en stund sen, va där med älsklingen och kolla runt lite. Jag köpte en kollage tröja (som typ alla har) och sen köpte jag två bas linnen också. Sen gick vi till waynes coffe och drack chai latte, mys. 

Imorn är det studiedag, skit skönt att slippa skolan, fast måste endå upp skapligt för måste till vårdcentralen och ta lite prover..
Nu ska jag iväg och fixa lite stuff. Hörs sen.


100425



Äntligen har jag fått sova ut, känns skit skönt och nu är jag faktist pigg. Ska börja fixa mig lite smått och sen ska jag ta mig till jakan. Ska möta upp älsklingen där, ska kolla lite affärer och kanske ta en fika. Jag skriver mer under dagen. Puss


random


Funderar på att kanske ta ut min tung piercing. Börjar tröttna på den plus att nu har precis alla börjat ta så känns inte så speciellt längre.

00.00

Har precis kollat film med älsklingen. Nu blir det oth och sen sova.
Imorn blir det kista, ska se om jag hittar klänningen som jag nämnde i inlägget innan.
God natt♥

17.13



Idag efter skolan så åkte jag till jakan och kollade runt lite, hitta en skit söt klänning som jag tror att jag ska köpa imorn.
Sen fixa jag en annan sak också men det kan jag inte skriva här för det är en liten hemlis, kanske skriver det senare. Snart ska jag hoppa in i duchen och göra mig iordning. Senare ikväll så åker jag till älsklingen. Skriver mer där. Puss


100423

Faaan !!! Mitt internet är helt dött. Därför jag inte blogga igår, sitter i datasalen nu.
Ska sova hos älsklingen idag så där har jag chans att blogg lite. Nu måste jag försöka arbeta lite. HEJ !

100422

Sitter i data salen med Jocke och Camilla. Försöker jobba lite so men går inget vidare. Kollar runt lite på fb och väntar på att tiden ska gå...
Efter skolan så kommer älskling till mig, äntligen.
Nu ska jag försöka jobba lite, skriver sen när jag kommer hem.


23.07



Blev en tripp till w, köpte pk som jag suktat efter hela dagen. Fick med Alex och Robin efter mycket omoment, vi va där tills dom stängde sen åkte vi till vällingby och sen tog bussen hem igen...
Imorn hoppas jag att jag får med mig någon till kista, ska försöka hitta lite kläder och spendera mina födelsedags pengar, när jag äntligen har pengar så hittar jag aldrig något.  

Nu ska jag duchen och sen sova ! Hej

100421

Skola som vanligt idag och efter skolan så gick jag hem och plugga lite matte, nationella imorn så det gäller ju att vara lite förberedd.
Sen har jag kollat ett avsnitt the hills och sittit vid datan ex antal timmar. Är jätte sugen på pk så ska försöka få med mig någon till w nu. Hörs sen


JUSTIN BIEBER


19.24


Skit nöjd med velourdräckten, är skit mysig och färgen är super fin !

100420

Efter skolan idag så åkte jag och älsklingen in till stan. Vi gick runt och kolla affärer. Jag fick med mig en navelpiercing, bh, nagelack(blått), tre par skor och en velourdräckt, skit härlig färg. Älsklingen hitta skit snygga jeans men han fick inte ut några pengar så han får köpa dom en annan gång.

Snart blir det väl middag med familjen sen kanske jag drar ut. Måste plugga lite också..om jag orkar. Nu ska jag iaf måla mina naglar med de nya naglacket. HEJ

Matchen gick inte hela vägen, vi åkte ut..känns så jävla surt. Det här var det sissta vi i laget gjorde tillsammans och vi avslutar med förlust, inte okej. Men jag hoppas vi gör något bra av alla 8 år vi haft tillsammans.




00.16


-Det här plus massa annat fint fick jag av flickorna. TACK !

Jag kom precis in för en stund sen, var ute och traffade en kompis en snabbis. Tjejerna gick runt elva tror jag. Har haft en otroligt lyckad kväll men alla tjejerna. Och imorn är det semi, fan att jag inte kan spela...klantiga jag.

Imorn ska jag upp tidigt till Ikea innan matchen, ska köpa en hylla och lite annat krim krams.
Nu ska jag hoppa in i duchen och sen blire sängen. Puss

100417

Har inte haft tid att skriva under denna vecka så det har vart lite tomt på inlägg men det ska vi försöka ändra på.

Jag kom precis hem från willys, har vart där med olivia och handlat massa till ikväll. Det blir tjejkväll, kommer bli awesome ! Sen imorn blir det semifinal somvi ska ta hem mot bollstanäs, men jag kan inte spela för jag har typ sträckt mig..alltid lika tur.Men kommer vara där iaf :)

Nu ska det fixas inför kvällen, Hörs sen :)

100413

Som jag typ har skrivit tidigare så är det min födelsedag idag :) Äntligen 16 ! Har inte fått särsilt mycket, bara pengar, eller det var bara de jag önskade mig.
Av älsklingen så fick jag en parfym som jag önskat mig och en navelpiercing plus en jätte fin ros. Och sen så ska vi iväg så ska jag få välja något i en affär, generösa pojkvän:)

Nu blire despret och mys med familjen. Hej

21.50


-Jag och bästa barndomsvän

Har ätit massagått plus tårta idag, ska fan inte äta igen på flera veckor.
Alla har precis gått hem och jag kom in för ett litet tag sen. Jag och robin gick ut ett litet tag. Vi åkte till gården, eller han åkte och jag cykla duktig som jag är.

Nu ska jag göra mig iordning och sen hoppa i sängen, hihi om några timmar är jag 16 !
Puss


100412


Så här ser jag ut idag ?

Sluta halv fem idag.. höll på att dö sista lektionen va så jävla trött ! När jag äntligen kom hem så började det lagas tårta (snyggaste ever). Kommer lite gäster idag eftersom jag fyller år imorn, 16!!!!!!
Hade hk prov idag som jag tjatat om hela veckan, tror det gick ganska bra, hoppas på ett vg.
Nu tänkte jag byta om lite. Latero

100411

Spelade kvartsfinal idag mot värmdö. Vann med 4-2 eller något så de var skönt.
Resten av dagen har jag spenderat åt att plugga och lata mig, men det är väl de söndagar går ut på.
Orkar inte skriva mer idag är helt tom på ord.
Nu ska jag kolla wipeout och sen blire sängen. Hej

If today was your last day
And tomorrow was too late
Could you say goodbye to yesterday?
Would you live each moment like your last?
Leave old pictures in the past
Donate every dime you have?
If today was your last day

02.22


..Miss min babe


-Kom precis hem från en riktigt lyckad kväll, har haft jätte trevligt ikväll och träffat massa roliga människor. Bara min älskling som fattades...

Imorn blir det att bara ta det lungt och ladda inför kvartsfinal på söndag. Nu ska jag krypa ner i sängen. Puss

20.14



Nu har jag fixat mig klart och snart kommer Olivia över och då blire fest ! Hörs sen :)


100409

Idag har jag vart i Norrtälje hos mina kusiner, alltid lika trevligt. Men vi åkte hem ganska tidigt för vi var tvungna att hämta min brors nya tapeter och jag skulle färga håret också. Sitter med färgen i håret ska skölja ur snart, jag blir svartskalle igen. Har bästämt mig för att bli ljusare till sommaren men nu får det va svart.  

Ikväll blir det fest !! det är sommartema så ska välja och vraka bland massa kläder nu, får se vad det blir. Hörs senare Ciao :)

!!!!!!!!!!!

Bara 6 dagar kvar tills min födelsedag!!! :D


100408


(Titta vad jag såg idag! Äntligen känns det som vår i luften !)

Idag har jag städat mitt rum, hjälpt mamma att städa resten av huset och följde även med henne till willys en snabbis, snälla jag.
Vi håller på att göra om lite hemma, brors rum målas och tapelseras om, kommer bli skit snyggt när det är klart. Snart ska jag iväg på träning, tränar nog bara med 94orna idag, har fortfarandre sån jävla träningsvärk så orkar inte dubbla.

Ikväll blir det grullmys med vänner. Awesome !

20.56

Ligger hemma hos älsklingen och väntar på att han ska komma hem från sin fotbollsträning. Har precis kollat klart på en film och sätter väl på en ny snart.

Idag har jag inte gjort något speciellt, har bara vart med älsklingen och tagit det lungt. Vi blir nog hemma ikväll med, bara mysa och kolla film. Har sån träningvärk sen igår. Hade träning med mitt lag och sen så tränade jag med 93orna där vi spelade match med p93, det var fan skit kul så de va värt träningsvärken...men gud så ont jag har stackars lilla mig.

Nu blire en ny film i väntan på att värdens finaste pojkvän ska komma hem.


100407

Nu ska jag fixa mig och sen åker jag till min älskling. Bloggar mer där. Ciao

Come up to meet you, tell you I'm sorry. You don't know how lovely you are.


22.45

Är helt jävla död och har ont i hela kroppen !
NU: SOVA !

100406

Spenderat dagen med Olivia. Vi åkte till stan och runt och kolla lite grejer, hitta skit fina skor som jag ska köpa när jag fyllt år och är lite rikare :)
Har precis beställt jackan som jag pratat om så länge.. äntligen, har verkligen suktat efter den skit länge.

Ikväll så blire träning med 94orna och sen med 93orna. Får se om jag hittar på något efter, kommer antagligen vara helt död. Nu borde jag försöka plugga lite, hk prov på måndag och matte på onsdag, kul !

100404



Kom precis hem från vällingby, har vart där med olivia som äntligen kommit hem från kittelfjäll. Vi gick runt lite och jag fick med mig en nagellack-remower och ett naglack hem. Sen gick vi och satte oss i solen och åt jordgubbar, skit mys !

Ikväll kommer det hit lite folk. Får se om jag dra ut senare.


We belong together




20.46



Nu drar jag till älskling. Blir nog inga fler inlägg idag. Hörs imorn. HEJ

100401


Grattis Camilla på 16 års dagen !


Sluta ungefär två idag. De va någon jävla ägg rusning på skolan där alla skulle leta efter ett ägg men det hoppa jag över och gick hem ist. Sen jag kom hem så har jag tagit de lungt. Degat framför tvn bara. Jag ska hoppa in i duchen strax och börja fixa mig lite smått, åker till älsklingen ikväll :)

RSS 2.0