DU OCH JAG, BARA VI TVÅ



FAVORITKLAPPEN



Favvoklappen blir en parfym som jag fick från mamma. Escada absolutely me. Luktar sjukt gått, super nöjd.

julafton





Firade julen men släkten i norrtälje, hade det jätte mysigt, är super nöjd med alla julklappar. Senare åkte jag hem till min älskling, fick presentkort på 400kr, min underbara. Idag har jag bara tagit det lungt och kollat på alla filmer som går på tv. Ska snart åta middag och sen kanska jag drar ut och hittar på något.

Imorn bär det in till stan för julshopping med sanne och tina, kommer bli jätte mys. Later

JUL LOV






Blev lite julfix med klassen innan det var julshow och sen jullov ! Åkte hem tillsammans med min älskling, gjorde mat och sen satte vi på en film och låg och mös.
Får se vad kvällen består av, går kanske ut eller något. Later

Förlåt att jag aldrig sagt förlåt



Jag har gått för långt, kan inte sluta gå
Hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå
I ett ensamt rum, en sekund blir tusen år
För ljus att nå. Så djupa sår
Sjunker lite lägre för varenda gång jag vänder om
Men jag vänder om, än en gång
Orden fastnar halvvägs, jag vet inte hur jag bär mig åt

21.32



Just nu: Min fina älskling i sägen, film, godis och cola. Kan inte bli bättre♥

101221

Umgåtts med min fina älskling hela tiden sedan i fredags så har inte haft så mycket tid till att blogga. 
Sluta dagen runt tolv, hur skönt ! Åkte till gården med Simon och träffa på Jessica och alla andra som jobbar där. Senare blev jag hämtad av älskling, åkte till outlet och köpte lite julisar till mammsen bland annat.
Blev en tripp till w och köpte cola och lite godis sen dess har vi legat hos mig och kollat film, mys!

100615






Hade en underbar kväll med min älskling igår. Åt god mat, badade och myste en massa. Gick ut en stund och åkte runt i nya saaben. Jag älskar dig min underbara

Halv år med finaste


Jag älskar dig

101212



Spenderade lördagskvällen med Olivia, vi var hemma hos henne. Lagade en god middag bestående av kött, pommes och bea, blev hur gott som hellst. Kollade film och åt efterätt. Lite senare kom Ralle och hämtade upp oss, var ute en stund innan vi gick in igen.

Söndagen har jag inte gjort något särskilt förutom att spela match som inte alls gick bra. Nu ska jag lägga mig bervid min älskling och kolla Beck. Hej

18.40




Har precis fixat mig färdigt inför kvällen. Kommer bli awesome ! Musik, godmat, skratt och en massa vänner. Hörs imorn !


lovely


Kommer om ca 1 vecka !

101209



Hjälpte Olivia här omdagen med lite vinter bilder så hon passade på att fota mig och texas lite.

101207



Grattis min fina älskling på 19års dagen ! <3

101207



Wolleyboll tunering hela skol dan,spela tre matcher och åkte ut direkt så fick gå hem, kommer troligtvis upp lite bilder sen. Träffa Micke på bussen så han hängde med hem en sväng, ska snart gå till min älskling som fyller år idag, kommer kanske upp lite bilder ifrån ikvälll lite senare. Hej

101203


Haft en super mysig kväll med laget, taggat till morgondagens sm med pasta från barkarbys, god efterätt plus årskrönika från 1999-2010, gud så man såg ut.
Blev hämtad av älskling nu runt halv elva, körde fille hem och var ute lite med några andra, ligger i hans säng nu och ska snart gå in i duschen och sen sätta på en film somnarväl dirr. Godnatt

101202



Vaknade upp brevid finaste idag, gjorde en super god lunch bestående av lövbiff och pommes. Lite senare kom flisan och Olivia förbi, de färgade mitt hår ljust igen, kan inte riktigt bestämma mig för vilken färg jag ska ha (y)
Olivia kom förbi ikväll igen, vi kolla runt lite på datan och kollade ett avsnitt ph innan jag följde henne en bit hem.
Nu: Duscha och sen möta upp bebis för att hämta en sak. Latero


RSS 2.0