20.27

Var på Ikea i morse och handlade det sissta till rummet. Nu är allt på plats och rummet är helt klart. Har gäster nu så ska gå ner och äta middag strax, kött och potatisgratäng, mumms. Ikväll ska jag träffa min älskling som jag inte träffat på två veckor, sover troligtvis där. Later

Texas





00.50






Haft en jätte mysig kväll med vännerna. Satt mest ute och snacka med Linnea men det va bra det med. Runt tolv gick jag hem, satt och gjorde linnea sällskap medans hon vänta på bussen innan jag gick hem.
Nu ska jag lägga mig i sängen och sätta på en film och prata med älskling i tele. Godnatt

100730


Min fina bebis

Har legat och myst med texas ett tag. Precis vart ute på en liten promenad och ska försöka få i mig lite lunch nu. Funderar på att gå hem till alex och göra han och marcus sällskap lite senare, om jag orkar gå dit är skit seg idag. Later 


100729

Flängt runt i vällingby idag tillsammans med Marcus. Jag köpte, jeans, en tröja och en söt topp. Han fick faktist också med sig lite saker hem.
Ikväll blir det troligtvis chill hos marcus om inget roligare händer. Later

19.42

Vart på ikea idag, köpte lite saker till altanen och lite små stuff till mitt rum. Hade siktat in mig på en bokhylla och en spegel, men båda var slut, otur. Men ska åka och köpa det på lördag ist, då bör det kommit in igen.
Ikväll vet jag inte vad som händer, väntar på att linnea ska komma hem så ska vi ses. Later

19.35



Beställd √
Beställde den här pärlan idag, kommer om ca två veckor.

100728





Satt på mells altan hela kvällen igår, lyssnade musik och rökt lite vattenpipa. Hade riktigt mys faktist. Nu ska jag fixa ihop lite frukost och sen börja göra mig iordning. Latero

18.37


Lite av dagens inköp.
Bh 50kr, trosor 149, spets linne 49.50, topp 149kr.

100727




Vart i stan med mell idag, spenderade halva lönen så nu måste jag snåla lite så jag har råd att åka på roadtrip !
Fick med mig trosor, bh, två linnen, en topp,ett flätat skärp och nytt löshår.. kände att det behövdes.

Ikväll blir det mys hos mell, ska möta henne och åka till w snart för att handla lite gotti.

20.09


Tänkte visa upp nya hårfärgen, typ lite rödbrunt är faktist ganska nöjd!

Dagen har jag spenderat mestadels i sängen när jag inte vart ute med texas en sväng. Är sjukt förkyld och nyser ständigt. Blir väl ligga och kolla tv ikväll, ska tjata på mamma så vi kan ta en sväng till w så jag kan köpa på mig lite behövande saker.
Men marcus snackar också på om att hitta på något så ska ta en alvedon nu så får jag se om jag blir hemma eller om jag tar mig ut. Latero

Bilder från gårdagen







23.46

Blev lite ändrade planer, fick ingen mat gjort så blev middag på två krögare ist, funkar ju det med.

Ikväll har jag vart med gurrk, kolla beck och rökte vattenpipa. På hemvägen mötte jag nosse och stod och prata lite med honom. Nu ska jag ringa min sötnos innan sängen kallar.
Godnatt !

100723


Bild från grönan med alex och micke

Kom precis hem från w, vart och köpt massa mat och annat stuff till Texas. Jag står för middagen idag, lövbiff, pommes och bea, bästa.
Va och kolla mobil idag också, fan måste ha en ny, men vet inte vilken jag vill ha..alla börjar ju bli så avanserade(y)
Vad kvällen bjuder på vet jag inte riktigt, får se vad som händer.
Pusshej :)


100723





Kom hem ifrån dalarna idag, har vart där med babe, har haft skit mys. Han är kvar där nu, hoppas han kommer hem på söndag annars vet jag inte vad jag gör.

Ikväll så har jag vart med simon, han hade gäster så va lite social mot dom och sen drog vi till mig och sen vidare ut för att träffa lill adam. Pratar med R i tele nu, ska hoppa in i duschen nu och sen blir det sängen.

The Funeral


100716

Nu är det mesta packat, är lite som ligger i tvätten som mamma ska hänga upp så det är torrt till imorn.

Idag har jag spenderat sissta dagen med olivia, vi åkte till w och köpe middag och lite efterätt, skulle ha lite myskväll innan vi båda åker iväg. Kom hem vid nio och sen dess har jag lekt med Texas och packat.

Nu, Desperate och sen sova.

23.04

Bokat nu, åker till ralle i dalarna på lördag, får dock sitta på ett tåg själv med det är det värt!♥

18.36





Blev ingen båt idag, istället låg vi och sola hela dagen och käkat exotic snacks. Har druckit  minst två liter vatten, känns som att man håller på att torka ut.
Kom hem för någon timme sen, har vart ute på en liten promenad med texas och nu väntar jag på maten. Sitter och letar efter buss och tågbiljetter mot dalarna, åker troligtvis på lördag.
Latero

100705

Vakna runt åtta och gick ut med texas. Sen gick jag och la mig igen. Vaknade för andra gången runt 12 och åt frukost, sen dess har vi bara legat och inte gjort något alls.
Nu ska vi görs oss iordning, ska hem till Olivia och städa(y) Sen ska vi kanske ut och åka båt :)
Latero

Bildbomb






01.00

Kom precis hem efter en skit mysig kväll med vännerna. Ätit god mat, lyssnat musik umgåtts och haft jätte trevligt. Nu ska jag och olivia börja fixa oss för sängen, blir troligtvis ett avsnitt oth innan. God natt

17.21



Simon kom till mig runt tolv, vi drog till lilla och gjorde han och adam sällskap. Sen drog vi till mig och gick ut med texas. Nu packar vi lite för att röra oss mot olivia för grillkväll där jag antagligen blir kvar hela kvällen, kommer bli awesome. Hörs sen

11.23


Olivia och texas just nu

Har inte blivit något bloggande sen jag kom hem, men så mycket att göra med hunden och de. Men ska komma igång igen.

Idag ser det ut att inte bli lika varmt, ganska skönt tycker jag.Får se vad som händer under dagen, när bror kommer hem så drar vi väl någon stans, måste kanske till jakan en snabbis. 
Ikväll blire iaf grillning med lite vänner iaf :) 
Latero


RSS 2.0