100531

Godmorgon, är redan vaken och börjar inte först nio. Ska till skolan i sällskap med alex, är på suuuper humör, ska ju till grönan idag med gården och massa andra. Sen ska jag dit på fredag också, så hoppas veckan går fort. Nu ska jag börja fixa mig, hörs ikväll.

100530

Idag har jag flängt runt med mammsen. Va en sväng i vällingby, där köpte jag skorna till balen och lite smycken, nu äre bara lite små saker som fattas, kommer inte lägga ut några bilder för alltid folk som köper samma saker då......
När jag kom hem så satte jag mig och börja skriva på en uppsats, sissta grejen nu innan lovet, så jävla skönt !

Nu blir det middag och sen drar jag antagligen ut. Latero

Spotify



Klicka för lite dunk musik

23.52

Nu har vi precis kollat klart beck..och nu ska vi kolla vidare på Ciao bella. Efter det ska vi typ dra ut och träffa ralle och dom fast nu är dom ute på krogen.
Imorn blir det nog att vara hemma och plugga och ta hand om lite annat stuff.
Nu ska jag va lite social mot Olivia,  Hej


100529



Kom precis hem från willys med olivia. Vi ska ligga inne och bearbeta gårdagen, ska bli skönt att bara ta det lungt. Ska sätta på beckfilm nu, skriver senare.

100528



Efter skolan så blev det en tripp till stan, köpte en liten present till flisan och en klänning/topp till ikväll. Har inte uppdaterat något men har inte haft något att skriva och har inte hänt ett skit heller så ni har inte missat något, men ska uppdatera lite oftare nu. 
 
Ska hoppa in i duschen nu och sen börja göra iordning mig inför kvällen. Latero.

This Boy


100524

Efter skolan så åkte jag med olivia till jakan, vi gick runt lite och kolla, fick med mig en fondation hem.
Ska snart åka iväg med mammsen och stor shoppa massa sommarkläder.

Ikväll så har jag vart med olivia, pontus, ralle och några andra, vi var på willys och sen drog vi till ström.
Nu ska jag duscha och sen krypa ner i sängen. Hörs imorn 

100523


Jävla skit väder, får hoppas på att solen är tillbaka imorn när jag vaknar.

Idag har jag inte gjort något alls, åkte till willys med ralle, vi skulle träffat mell på vägen men sen blev det ändrade planer. Satt på willys i typ 30 min sen drog jag hem. Kvällen har jag spenderat med olivia, vi satt på kullen och myste, sen kom jocke, simon, ralle, patrik och några till, men det va så jävla kallt så man ville bara hem.

Nu ska jag duscha och sen sova, ska upp tidigt imorn för ska va i skolan 8.15 för omprov i matte, kul

01.49



Ingen speciell klädsel, i en vit t-shirt och mörka jeans gled jag ner till belehuset.

Kom hem för ca en timme sedan, har suttit och kollat bella&tyra show, så jävla underhållande program.

Ikväll efter middagen så drog de flesta till lite olika håll, några till viksjö och några till strömvallen, jag och olivia stanna nog kvar längst i belehuset tills vi till slut tog oss till ström. Där var jag i typ tio men sen åkte jag med pontus och ralle hem till gurrk och sen gick vi hem till dom och kolla film bara.

Nu: Krypa ner under täcket och kolla oth, god natt

100521

Sluta halv ett idag skit skönt. Då gick jag till w och mötte upp ralle, lyckades tigga till mig en pk av stackars ralle. Sen promenerade vi till strömvallen. Där satt vi typ och chilla i någon timme och sen började jag röra mig hem. Nu sitter jag och lyssnar musik och ska snart börja blocka lite i rummet.

Ikväll blir det mys med fd laget, god mat, årskrönika och sköna människor, Awesome ! Sen drar vi troligen ut får se, Ciao !

With Or Without You


23.01



Lägger upp bild på hur håret blev, inte så stor skillnad men utväxten är borta iaf så jag är nöjd.


100519



Blev ingen färgning igår, kom hem för sent. Men nu har jag färgen i håret och ska snart skölja ur den. Har suttit på strömvallen ex antal timmar idag sedan jag slutade så himla skönt när solen skiner. Ska antagligen dit ikväll också men jag vill till willys.. får försöka få med mig någon, ska träffa malin en snabbis också.
Nu blir det middag med familjen. Latero

22.44

Efter träningen så följde jag, sebbe, robin och alex malin hem. På vägen så drog jag med Melinda ut också. Så jag och Melinda åkte fram och tbx till viksjö.
Kom hem för ca tio min sedan så ska ta mig till duschen nu och sen lägger jag mig under täcket framför oth. Hej

100518

Sluta två idag, då mötte jag upp ralle och då drog vi till willys, köpte hårfärg som jag ska sätta i ikväll. Sen drog vi hem till han och hämta max, sen drog vi och mötte shahab och sen till strömvallen där massa andra va, så härligt att va ute i det här vädret, hoppas det håller i sig.

Nu ska jag byta om till träning, latero.


23.15

Kom hem från strömvallen för ett tag sen, va en del folk där så det va trevligt.
Borde igentligen sova men är inte trött och orkar inte gå och fixa mig. Ska kolla oth nu och sen blir det nog duschen och sen försöka sova. Talk to you latero

Eenie Meenie


100517


Jesper och ralle idag, haha  

Kom precis hem från strömvallen, skit skönt väder ute suttit på strömvallen i solen hela dagen.
Sluta typ tolv, då mötte jag jesper och ralle och åkte till w och köpte pk. Sen drog vi till vårdcentralen för jag skulle typ ta prover igen. Sen åkte blev det strömvallen.
Snart blir det middag och sen drar jag nog till strömvallen igen.

Igår kom jag hem från falun, blev riktigt lyckat. Vi kom fyra i 94a serien och i f93 och dj så kom vi två, är ganska nöjd trots allt.

100512


Bild på min fining

Sluta elva idag, hade kemiprov och sen sluta jag, satt på gården hela dagen och sen blev det en tripp till willys.

Nu har jag precis packat klart det sissta så nu står packningen fint i hallen, snart ska jag och mamma åka och köpa en ny madrass till mig och sen kör hon mig till olivia. Ikväll ska vi till barkarby och kolla fjällenskolans bal, ski bli kul och se hur fina alla är. Men först blir det middag med familjen, grilling. Hej

22.15

Kom precis hem från träningen, va inte så jobbigt som jag trodde med tanke på att jag inte tränat på ca fyra veckor. Tänkte dra till strömvallen efter träningen men orka inte.
Måste börja packa också, åker till falun och är borta hela helgen. Får ångest när jag tänker på att jag ska va borta hela lång helgen. Men blir väl kul när jag väl kommer dit.
Snart blir det tila teqila och sen sängen. Latero

100510

Två lektioner idag, jag och micke hade egen lektion på idrotten, gick ganska bra så hoppas på det bästa.
Efter skolan så blev det en tripp till jakan för att hämta min klänning, är jätte nöjd, nu är det bara skor som fattas vilket jag ska se om jag hittar i veckan.

Ikväll ska jag till fam lindholm och fira fadern i huset. Sen blir det strömvallen.  

Grattis pappa på födelsedagen ♥


22.46

Är helt död och slut i kroppen, har skit ont i huvudet också. Ska ta en ipren och sen lägga mig i sängen och dö.

100509

Har inte uppdaterat något för har haft fullt upp hela helgen. Men ska försöka ta tag i bloggen eftersom jag faktist har en hel del läsare vilket gör det roligare att blogga.

Idag kom jag hem runt 2 på dagen. Sedan dess har jag bara legat och degat hela dagen. Ikväll ska jag ligga hemma och ta det lungt, kolla wallander som redan börjat så måste skynda mig lite nu.  
Imorn efter skolan så ska jag åka och hämta min klänning, hoppas den sitter lika bra som när jag prova den i affären.
Nu ska jag gå ner till de andra i familjen. Latero

100505


Inte bästa kvaliten på bilden

Ligger hemma i älsklingens säng och väntar på att han ska komma hem från träningen. Jag har precis kollat sissta avsnittet av andra avenyn, så jävla tråk att det är slut.

Idag bokade vi limmo till balen, skönt att det är fixat, blir ensam tjej men finns en plats kvar där jag ska försöka få med mig alexandra. Apropå idag, hade nationella i kemi idag, gick inte alls bra med helt ärligt så skiter jag i om jag får ig för kemi är inget kärnämne.
Nu ska jag försöka leta lite kläder ur älsklingens garderob, har spex imorn men ingen aning om vad jag ska va (?)

Billionaire


23.12

Åkte till jakan en snabbis med mamma och köpte klänningen, sitter som smäck, skit fin. Men är dock osäker, har ca 14 dagars öppet köp så får fundera lite men jag tror jag behåller den.
Nu ska jag ta på mitt nagel medel på naglarna och sen ska jag nog sova.


100504



Glädjer mig att det är så skönt väder ute nu. Skit chill skoldag, hade typ tre lektioner och sen sluta jag. Åkte till vällingby med alice efter skolan. Fick med mig ett nagelförstärkningsmedel hem, ska lägga på ikväll..hoppas det funkar. Sen hittade jag äntligen min balklänning som jag ska köpa, fastna dirr. Ska åka och köpa den med mamma strax. Nu blir det middag


100501

Blev en riktigt lyckad kväll igår. Lyckades tillomed få hit älsklingen vilket va det bästa på hela kvällen.

Idag ska jag nog bara ta det lungt, ska kanske åka till outlet och köpa en tröja som jag siktat in mig på, men vet inte om jag är redo att bränna hela barnbidraget. Nu ska jag iaf börja städa rummet lite smått. Latero

RSS 2.0