staden


Flängde runt i staden igår med fina Olivia, fick med mig en hel del hem från födelsedagspengarna, väska, skor bikini och lite annat. På kvällen blev det lite mes med nära och kära hemma hos mig, vissa var ju mer dragna en andra :)
Idag bär det av till grillby med älskling för att gå på valpträff och träffa Texas mamma och syskon.
Nu ska jag börja fixa mig lite, hörs sen.

14 april

Min födelsedag igår blev awesume, fick lite små saker som underkläder och linnen, pengar och presentkort. Av min finis fick jag rosor och en gullig sten + att han ska bjuda mig på middag senare, hur nöjd som hellst.

Imorn är det äntligen fredag och lov, hur skönt ? Tjejerna kommer hit, ska äta lite gott och mysa, fira mig lite sådär. Kommer bli super mys.

Ikväll var jag hos Olivia och myste, fick present av henne och hon ska betala så jag ska få göra naglar på studio, så himla söt, sen bjöd som på daim tårta också, så gott.
Nu ska jag lägga mig brevid min finis och försöka sova så jag komemr upp imorn. God natt

MIN FÖDELSEDAG





9 april

Sitter på guro ridshop och jobbar lite åt pamela som behövde hjälp. Jag står i kassan men inte säskilt mycket kunder så jag har det ganska chill.
Jobbar till fyra då hämta pamela upp mig och då åker vi hem till älskling och lagar mat troligtvis. Sen ska vi köra henne in till stan sen får vi se vad vi hittar på. Nu ska jag fortsätta jobba lite. Later

dagen´s



22.22


Ligger med älskling i sängen och kollar på film, vi äter popcorn och har det jätte mys.
Ikväll har vi inte gjort något särskilt, har vart hos hans föräldrar och pratat lite med dom, sen träffa vi  mr n en liten snabbis.
Idag var jag och klassen på studiebesök på svt, var faktist ganska kul, träffa på några som man ser på tv ibland, hihi :D
Nu ska jag fortsätta mysa med min bebis. Puss hej

110405

Sitter i grafsalen med finisen olivia, hon har hjälpt mig med en uppgift som precis blev klar. Två lektioner kvar innan jag slutar 16.00 troligtvis får vi gå tidigare.

Igår åkte jag babe och respektive till två krögare och kollade matchen samt åt god mat för att fira froddy som fyllde 19.
Ikväll ska jag och olivia hitta på något, får se vad det blir. Nu ska jag fortsätta arbeta lite. Hej

RSS 2.0